بازرسی کالا در واردات

بازرسی کالا در واردات

با تولید دانش ، علم و پیشرفت سریع تکنولوژی و با نقل و انتقال و جا به جایی حجم انبوهی از کالاها و خدمات بین کشورها و بازارهای هدف ، ضرورت نظارت و کنترل و استاندارد سازی فعالیت ها و فرآیندها به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر در آمده است.

سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تحت عنوان روشهای ارزیابی انطباق واردات کالا به منظور حصول اطمینان از کیفیت و سلامت تعدادی از کالاهای آماده برای واردات که با سلامت و بهداشت جامعه و مصرف کنندگان و تولید کنندگان سرکار دارد تحت عنوان کالاهای مشمول استاندارد اجباری میبایستی بازرسی بصورت ارزیابی انطباق (conformity Assessment) توسط شرکتهای بازرسی مورد تایید سازمان استاندارد به طریق زیر انجام می شود.

1- نمونه برداری از کالاهای مشمول استاندارد اجباری در واردات

2- ارسال نمونه به آزمایشگاه مستقل اکرودیته (ایمنی،عملکرد و …..)

3- انطباق نتایج آزمون صادره توسط آزمایشگاه با استاندارد و معیارهای مورد نظر

4- پس از اطمینان از انطباق کالا با استاندارد و الزامات مرتبط ، شرکت بازرسی بین المللی نسبت به صدور گواهی انطباق C.O.I اقدام می نماید.Certify Cate of Inspection ).

5- با ارائه گواهی انطباق کالای صادره توسط شرکت بازرسی به ادرات استاندارد مستقر در گمرکات و مبادی ورودی کشور، کالاهای مشمول استاندارد اجباری به سهولت از گمرک ترخیص خواهد گردید.

قبل از حمل کالا برای واردات:

به منظور حفظ منافع وارد کننده و مصرف کننده ایرانی و اطمینان از سلامت کالای خریداری شده و مطابق با مشخصات مندرج در پروفرما و قرارداد خرید طبق در خواست خریدار و یا بر اساس شرایط مندرج در اعتبار اسنادی توسط بانک بازرس نسبت به بازرسی کالا در مبدا و قبل از حمل اقدام می نماید محدوده دامنه بازرسی قبل از حمل شامل:

کمیت(Quantity )

کیفیت(Quality)

بسته بندی و علامت گذاری(packing & Marking )

پس از اتمام بازرسی و انطباق کالای مورد معامله با اسناد و مدارک خرید و پس از دریافت اسناد حمل از طرف فروشنده کالا، گواهی نامه بازرسی برای واردات صادر خواهد شد.

هدف بازرسی در واردات کالا:

1- کیفیت برتر، هزینه ، ریسک کمتر برای مشتری

2- ایمنی ، بهداشت و محیط زیست بهتر

به طور کلی منظور از استاندارد کردن فعالیتها و فرآیندها علاوه بر برآورده نمودن اهداف علمی ، فنی و تکنولوژی ، رونق ، بهبود و شکوفایی اقتصادی ، توسط تجارت و رفع موانع برای واردات و بازرگانی می باشد.

حال در جهت ملزم نمودن تولید کنندگان کالا و ارائه خدمات به رعایت استانداردها ، کاهش هزینه ها ، بالا بردن ضریب ایمنی و بهداشت جهت اجتناب از حوادث و تاثیر سوء بر محیط زیست ، وجود سازمانی به عنوان ناظر یا شخص سوم یا بی طرف ولی مستقل ، امری اجتناب ناپذیر است.واردات از چین

 

1/5 - (1 امتیاز)
اسکرول به بالا