رمز موفقیت در واردات – صادرات
اعتماد شما به عنوان تصمیم گیرنده به وارد شدن در بازار جهانی است. شما از مزایای مالیات ، مزایای حجم فروش هیجان ناشی از تجربه بین المللی و بسیاری از منافع دیگر بهره می برید. بازی خود راتغیر دهید و وارد رقابت جهانی . مشغول کار شوید و سهمی بیش از هفت تریلیون دلار را که در خارج از کشور در انتظار بازرگانان علاقمند به کار واردات یا صادرات است، بدست آورید.
– موانع فرهنگی
این حقیقت را بپذیرید که بقیه جهان دقیقا همانند کشور خودتان نیست. کشورهای دیگر، روش خود را در انجام کارها می پسندند در غیر این صورت آن را تغییر می دادند. با این ایده کنار بیاید که تفاوت های فرهنگی وجود دارند، اما مطمئن باشد که این تفاوت ها را می توان فرا گرفت و حتی می توان آنها را درک کرد. حداقل امر این تفاوت ها را می توان درک کرد و به آنها احترام گذاشت. به خاطر داشته باشید که شباهت های موجود میان مردم جهان بیش از تفاوت های آنها است.
– برنامه ریزی داشته باشید.
تجارت بین المللی یا صادرات و واردات به عنوان یک فرآیندمنحصر به فرد نیست.برای موفقیت باید برنامه ریزی داشته باشید. فرض کنید که تحقیق اولیه، بازار شما روشن ساخت که برای محصول تان به همان صورتی که هست یا با طراحی مجدد، تقاضای وجود دارد، یک برنامه ریزی دقیق برای امر صادرات و واردات خود ایجاد کنید. از همان ابتدا، برنامه خود را بر روی کاغذ بنویسید. چه مزیت رقابتی خواهید داشت؟ اولویت های جغرافیایی و خط تولید و همچنین چگونه می خواهید یا می توانید در بازار نفوذ کنید؟
– فروش محصولات
یک تحقیق اولیه از بازار، کلید موفقیت است. برآوردی از تقاضا برای محصولات قابل واردات در صورتی که تصمیم گرفتید که صادرات انجام دهید، جهان را به مناطق صادرات تقسیم کنید و مناطق را بر طبق فرضیه های گسترده ای از نیاز آنها به محصول شما و توانایی آنان در پرداخت پول اولویت بندی کنید. بر اساس درک مشترک از مناطق مختلف، فرهنگ، محیط و زبان آنان را درک کنید. یک یا چند کشور هدف را برای شروع انتخاب کنید. ثبات مالی و سیاسی کشور را در نظر بگیرید. از همین منطق برای واردات نیز استفاده کنید. نقشه جغرافیایی کشور یا منطقه مورد نظر خوذ را بررسی کنید و آن را به بخش های هدف تقسیم بندی کنید. سعی نکنید که محصول تان را در همه جهان، سراسر اروپا، آمریکا یا حتی کل کشور خارجی فورا بفروشید.
– مهم بودن اطلاعات
تحقیق برای موفقیت برنامه بازارتان اهمیت دارد با فهرستی از اطلاعاتی که برای حمایت از تحلیل تان نیاز خواهید داشت. شروع کنید چه اطلاعاتی را نیاز دارید. در مورد استان های ایران (واردات) یا در مورد کشور خارجی که برگزیده اید (صادرات) بدانید؟ سپس لیستی از منابع بالقوه تحقیق تان را سازماندهی کنید. منابع تان را دسته بندی کنید تا مطالب به صورت منطقی مرتب شود. مجددا شما با مسافرت به بازار بالقوه تان می توانید پر مفهوم ترین و دقیق ترین اطلاعات را کسب کنید.
– هدف بازار را مشخص کنید.
این برنامه می بایست شامل یک نوع بازنگری بیشینه کاری تان، تحلیلی از محیط بازار و شرحی از اهداف شما بر حسب شرکت تان باشد.
– رقیب درواردات و صادرات
یک نظر دقیق به رقابت بیندازید. این امر به نفع شما خواهد بود که کشف کنید که رقابتی وجود دارد چرا؟ به این دلیل که هرجا رقابت وجود داشته باشد بازاری نیز وجود خواهد داشت.
– در امر واردات و صادرات سمج باشید
در صورتیکه دریافتید که محصول وارداتی یا صادراتی شما در بازار بین المللی از زمان خود جلوتر است ناامید نشوید.
– محصول را با بازار خود تطبیق دهید.
بیاموزید که مشتریان به چه محصولاتی علاقه دارند و چگونه به این محصولات علاقمند می شوند و آیا شما کالایی برای ذائقه ایرانی وارد می کنید یا محصولی را برای یک بازار خارجی صادر می کنید. برای منطبق کردن محصول تان با بازار آمادگی داشته باشید. محصول تان را مجددا طراحی و رقابت کنید.
– بودجه تعیین کردن برای موفقیت در صادرات و واردات
در تصمیمات مالی خود، اهداف بین المللی را جای دهید. همان گونه به شروع صادرات/واردات مبادرت کنید که به هرنوع سرمایه گذاری دیگر اقدام می کنید. از ابتدا بودجه را تنطیم کنید و دفاتر مالی خود را تنظیم و نگهداری کنید. مواظب جریان نقدینگی و هزینه های تان باشید. همانند هر تجارت جدید دیگری، انتظار زبان های کوتاه مدت را داشته باشید ولی برای سود های بلند مدت برنامه ریزی کنید.
– به دنبال موفقیت باشید.
برنامه های تاکتیکی به وجود آورید که در آنها برنامه استراتژیک کلی شما نظیر یک برنامه پرسنلی، یک خط مشی تبلیغاتی، یک نقطه ورود به بازار و یک نگرش در مورد فروش اجراء شده باشد و با افزایش انگیزه لازم برای پرسنل.
– در کار واردات/صادرات صبور باشید.
تجارت بین المللی نسبت به تجارت داخلی به زمان طولانی تر نیاز دارد و به طور کلی، وقت گیر است بین اینها تفاوت وجود دارد. سیستم های حمل و نقل کندتر هستند. هر گونه معامله ای به سرمایه گذاری نیاز دارد. سرمایه گذاری و روش های بانک داری بین المللی پیچیده و معمولا عالی است. اما مذاکرات و معامله درخارج از مرزها مدت بیشتری از تجارت داخلی را طلب می کند.
– رهنمود صادرات موجب صرفه جویی در پول می شود.
با در خواست های کمک، اشتباهات غیر قابل اجتناب را به حداقل برسانید. بانک ها، دلالان گمرک، تحویل گران بار و دپارتمان بازرگانی کشورهای خارجی، منابع اطلاعات آزاد هستند و اکثر مشاوران خصوصی، حق العمل را درخواست می کند.
– انتخاب توزیع کنندگان مناسب
هدف شما قراردادن محصول تان درمقابل خریدارتان است واحد تصمیم گیری، توزیع کننده نامناسب می تواند تلاش های بازارتان را سرکوب کند و به طور قانونی شما را محدود کند.
در کل نگران ترقی ها و تنزل ها نباشید، تنها کارتان را انجام دهید. تجارت بین المللی ، هیجان انگیز و سودآور است به این خاطر که در این کار منافع جنبی بسیاری وجود دارد.
در مورد کشورهایی که می خواهید از آن واردات داشته باشید سفر کنید و اینها را به عنوان هزینه ای برای شرکت، محسوب می کنید. با توجه به مطالب ذکر شده شما منابع را پیدا کرده اید، بازارها را توسعه داده اید و برنامه تجاری را ترسیم کرده اید. شما روحیه سرمایه گذاری برای موفق شدن در تجارت صادرات و واردات خودتان را دارید اکنون زمان وارد شدن به بازار صادرات و واردات و اندوختن پول است.