رهنمونهای کاربردی واردات

رهنمونهای کاربردی واردات

در شرایط و محیط امروز برای بهره گیری از راهبرد ی موثر برای واردات کالا به چه چیز نیاز است؟روشن است که راهبرد واردات کالا به چشم اندازی گسترده تر نیاز مند است و در مقایسه با تمرکز سنتی و روشهای پیشین،راهبرد جدید واردات کالا آمیزه ای از چهارپی(محصول،قیمت،مکان و خرید کالا) و وابستگی های متقابل شان می باشد. رهنمونهای ذیل بخشهایی را از تحقیق و عمل به مولفه های کلیدی یک راهبرد سنجیده،منسجم و موثر نشان می دهد.

1.با بینش مشتری آغاز به خرید یا انتخاب کالا نمایید.

2.مطمئن شوید که نسبت به نیازها، انتظارات و رفتارها ی در حال تغییر مصرف کنندگان یا خریداران کالا،درک و بینش کامل وبی وقفه ای دارید.تمامی راهبرد های واردات با بینش انتخاب برای مشتری آغاز می شود.محوریت کالا بایستی کاملا مورد توجه قرار گیرد.

3.هدف خود را در مورد کالای وارداتی انتخاب نموده و ضمن مد نظر قرار دادن مشتری بر آن تمرکز لازم را داشته باشید.

4.زیر ساخت اطلاعاتی بسازید.زیر ساختی از پایگاه های داده ها،اطلاعات کارخانه های تولید کننده کالاهای مورد نظر تان را ایجاد نمایید.

5.بر همگرایی تمرکز کنید. دیگر کالا ها را مجددا بررسی کنید تا نسبت به سرمایه گذاری جهت فرصت های بوجود آمده اطمینان حاصل نمونده و بهترین ها را الویت بندی نمایید.

در تجارت جهانی نکات زیر را باید مورد توجه قرارداد:

1- تلاش برای متمایز ساختن محصولواردات از چین

2- تولیدات انعطاف پذیر به جای تولیدات انبوه

3- سرعت و نوآوری در ارائه خدمات بهتر و بیشتر

4- توجه به تحقیق و بررسی بازار به شکل های مختلف

5- توجه به خدمات قبی و بعد از فروش

6- استاندارهای بین المللی

7- استفاده از تکنیکهای فروش

8- داشتن قدرت روابط عمومی

9- واکنش سریع در مقابل رقبا

اگر بتوانیم بازار فروش خود را بهتر بشناسیم می توانیم واردات بهتری داشته باشیم . شناخت بازار یعنی انجام تحقیقات بازاریابی برای شناخت نظام بازار و نظام واردات قبل از هرگونه انجام عملیاتی وارداتی.

 

Rate this post
اسکرول به بالا