واردات از چین یا واردات از امارات

واردات از چین یا واردات از امارات

واردات از چین

طبق آمار ذکر شده 93% کالاهای تولید شده در دنیا و بیشتر از 85% کالاهای وارداتی در دنیا به کشور چین تعلق دارد. صاحبان شرکتها و تجار بازرگانی واردات کالا از چین را امری حسابگرانه می دانند به علت نیروی کار زیاد و ارزان، واردات از چین دارای سود بیشتری نسبت به واردات از کشورهای دیگر دارد . در ضمن انتقال کالا از چین نیز سریعتر از گذشته صورت می گیرد.

منسوجات- اسباب بازی- مبلمان- ماشین آلات . تجهیزات الکتریکی . پزشکی عمده کالاهایی هستند که از کشور چین به دیگر کشورها صادرات می شود.

کشور چین خیلی وقت است که جای پای خود را در اقتصاد ایران محکم کرده است. امروزه در حالی چین تبدیل به دومین واردکننده بزرگ به ایران شده است که 8 سال پیش، پنجمین رتبه را در بین واردکننده های کالا به ایران داشت.

بیشترین های صادرات و واردات از امارات:

طبق آمار اتاق بازرگانی : دانه ذرت دامی کالایی است که هم از نظر وزن و هم از نظر ارزش بیشترین صادرات اماراتی ها به ایران بوده است . و بیشترین صادرات ایران به امارات، فلزهای گرانبها روغن صنعتی، زعفران، پسته، پلی اتین و …… بوده است.

بیشترین های واردات و صادرات از چین:

طبق آمار اتاق بازرگانی بیشترین کالایی که از چین واردات داشتیم تخته های MDF و نیز لوله های جداره سازی استخراج نفت همچنین تراکتورهای جاده ای ، پلی استایرن و الکترودهای زغالی نیز از بیشترین کالای چینی است و بیشترین کالای صادرات شده ایران به چین نیز، متانول بوده است.

چند توصیه برای واردات از کشور چین

1- بازید از کارخانه مورد نظر در صورت امکان.

2- برنامه ریزی براساس تحویل یا تاخیر و هزینه های حمل و نقل بالاتر، زیرا احتمال این اتفتق ها بسیار بالاست.

3- بررسی آیین نامه های وارداتی و آشنایی با کارگزاران دولتی در این زمینه، موارد قانونی مورد توافق براساس نوع محصول متفاوت است.واردات از چین

4- بررسی کیفیت محصول با کمک یک شرکت بازرسی.

5- نگهداری سوابق و اسناد کلیه معامله ها شامل اسناد حمل و نقل و برگه ترخیص کالا.

6- بررسی دوباره محموله در زمینه خسارت یا اشکالات تولیدی.

Rate this post
اسکرول به بالا