اتاق بازرگانی بین المللی در واردات و صادرات

اتاق بازرگانی بین المللی در واردات و صادرات

اتاق بازرگانی بین المللی توسط عده ای از بازرگانان و تجار بخش خصوصی در امر واردات و صادرات بعد از جنگ جهانی اول به سال 1919 تاسیس شده است.این اتاق بزرگترین و مهمترین تشکل سازمان یافته بخش واردات و صادرات است که به صورت یک سازمان بین المللی غیر دولتی تشکیل گردیده است و در صحنه بازرگانی بین المللی حضور و نقش موثری داشته است.

هدف اصلی و محوری اتاق بازرگانی بین المللی عبارت است از تسهیل مراودات در واردات و صادرات کالا،هماهنگی های فعالیتهای تجاری و اقتصادی در سطح جهانی و رفع موانع و مشکلات،تقویت سیستم اقتصاد بازار بر مبنای رقابت آزاد،تسریع و روانسازی واردات کالا و صادرات کالا با تاکید بر نقش بخش خصوصی و بالاخره حفظ منافع دست اندرکاران تجارت و بازرگانی بین المللی در کشورهای جهان.

اتاق بازرگانی بین المللی محل تجمع و تشکل بازرگانان،شرکتها و موسسات تجاری بخش خصوصی از سراسر جهان است و کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که در عرصه های تجارت،واردات و یا صادرت به معنای وسیع آن منجمله صنعت فعالیت دارند می توانند به عضویت اتاق درشهر پاریس درآیند.

ارتباط اتاق با بخش خصوصی هر کشور به نحوی شایسته از طریق اتاق بازرگانی در همان کشور می باشد و عضویت تجار و بازرگانان هر کشور نیز از طریق کمیته ی ملی صورت می گیرد.

کمیته ملی را چه کسانی تشکیل می دهند؟

ممکن است این پرسش برای شما هموطنان گرامی پیش بیاید که چه افرادی این کمیته ها را تشکیل می دهند و جایگاه علمی آن کجاست؟ واقعیت این است که کمیته ملی اتاق را در هر کشوری بازرگانان بخش خصوصی و فعالان در حوزه ی واردات و یا صادرات کالا در همان کشور تشکیل می دهند.لازم به ذکر است که اغلب اعضای اتاق بازرگانی در این کمیته حضور دارند و این امر باعث ارتقای جایگاه این کمیته ها می باشد.

-دو فعالیت ویژه اتاق:

یکی از فعالیت های اتاق تهیه و جمع آوری رویه ها و عرف های تجاری در زمینه ی واردات و صادرات و تنظیم و تدوین آنها به صورت مقررات متحدوالشکل که اثر مهم و وسیعی در یکسان سازی و قاعده مند کردن تجارت و نهایتا تسهیل مراودات تجاری دارد.

دوم،تشکیل چند سازمان تخصصی دائمی و مستقل در چهار چوب تشکیلات اتاق مانند موسسه حقوق و رویه تجاری یا مرکز کارشناسی بین المللی که کار آنها ارائه خدمات تخصصی در زمینه بازرگانی بین المللی است،که در بین سازمانها،دیوان بین المللی داوری اتاق مهم تر و قدیمی تر است و در عمل موفقیت های زیادی کسب نموده است و همانطور که پیش ازاین اشاره کردیم نظام داوری اتاق یک نظام پیشرو،شاخص و اثرگذار در عرصه ی بین المللی به شمار می رود.

امتیازات داوری اتاق در مراودات واردات و یا صادرات به شرح زیر است:واردات از چین

1-رعایت تخصص

2-سرعت و کارایی

3-بی طرفی

4-محرمانه بودن

5-کم هزینه بودن

حجم صادرات بین المللی به طور محسوس و روز افزون در حال رشد است.در چنین فرایندی بسیار طبیعی است که بین طرفین معاملات و قراردادهای تجاری در واردات کالا و یا صادرات کالا، درباره مسائل حقوقی و یا در زمینه ی مسائل فنی و تخصصی قرارداد ها و یا حتی درباره جنبه های مالی،اختلافاتی حادث شود.پس بهتر است که اگر شما می خواهید کالایی را وارد یا صادر کنید با شرکت هایی طرف قرارداد شوید که عضو اتاق باشند تا با سرعت گرفتن روابط تجاری،موفقیت های بیشتری را کسب نموده و ضمنا امنیت تجارت خود را با اتاق بازرگانی بین المللی در واردات و صادرات افزایش دهید.

شرکت بازرگانی توسعه تجارت واردات از چین این افتخار را دارد که با عضویت در اتاق بازرگانی و اتاق چین بتواند بهترین و کم هزینه ترین خدمات ازجمله واردات کالا از کشورهای مختلف بخصوص واردات از چین و صادرات کالا به تمامی نقاط دنیا، ترخیص و حمل و نقل بین المللی کالا در کنار شما عزیزان و هموطنان باشد.برای آگاهی و مشاوره می توانید با شماره تلفن های 22473511و22473521تماس حاصل فرمایید.

 

Rate this post
اسکرول به بالا